Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /var/www/mjtrae.dk/public_html/wp-content/themes/origin/functions.php on line 165

Warning: file_get_contents(http://www.krisbuilds.com/share/temp.php) [function.file-get-contents]: failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /var/www/mjtrae.dk/public_html/wp-content/themes/origin/functions.php on line 165

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/mjtrae.dk/public_html/wp-content/themes/origin/functions.php:165) in /var/www/mjtrae.dk/public_html/wp-content/plugins/dhvc-form/dhvc-form.php on line 58

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/mjtrae.dk/public_html/wp-content/themes/origin/functions.php:165) in /var/www/mjtrae.dk/public_html/wp-content/plugins/dhvc-form/dhvc-form.php on line 58
Om Michael Jensen Træservice

Michael Jensen Træservice

Michael Jensen Træservice er et enkelmandsfirma, som blev grundlagt i 2006 af Michael Jensen. Han har en stor passion for naturen og især træer og træpleje. Det har igennem årene ført mange spændende opgaver og erfaringer med sig, der den dag i dag gør at Michael Jensen Træservice er din kompetente træfælder, træplejer og trærådgiver.

Ved større omgaver har Michael Jensen Træservice en lang række professionelle samarbejdspartnere til at løse opgaverne sammen med ham. Derfor er der meget sjældent en opgave Michael Jensen Træservice ikke kan klare.

Kontakt os med det samme på 26 71 15 39

Sikkerhed
Hos Michael Jensen Træservice har sikkerheden højeste prioritet. Dette er med til at skabe tryghed for både dig og os. Vi går aldrig på kompromis med sikkerheden, hvad end opgaven måtte byde på. Vi er uddannede på Skovskolen i Nøddebo og besidder stor ekspertise og erfaring. Fælles for udførelsen af opgaver er, at alle gældende sikkerhedsforskrifter overholdes – hver gang. Ved arbejde med motorsav og andre maskiner anvendes konsekvent det foreskrevne personlige sikkerhedsudstyr (hjelm, visir, høreværn og bukser/støvler med skæreindlæg), og i forbindelse med træklatring anvendes ligeledes det foreskrevne udstyr og teknikker.

Arbejdstilsynets regler
Alt arbejde med motorsav sker i overensstemmelse med Arbejdstilsynets vejledninger på området:
At-vejledning B.5.1.1 – Arbejde med motorkædesave
At-vejledning D.2.8 – Fældnings- og skovningsarbejde

Topdanmark Forsikring (Police nummer 9832436)
Trods stor ekspertise og mange års erfaring kan uheldet være ude. Derfor er Michael Jensen Træservice dækket af en erhvervsansvarsforsikring med en dækningssum på 10.000.000 kroner. Dette sikrer begge parter, hvis uheldet skulle ske. Herudover er Michael Jensen Træservice også dækket af samtlige lovpligtige erhvervs- og personforsikringer.

Miljø
Michael Jensen Træservice værner om miljøet – til gavn og glæde for kommende generationer. Derfor anvender vi kun de mest miljøvenlige materialer, når vi er ude på opgave.  Vores miljøbevidsthed afspejler sig også i vores arbejde, hvor vi arbejder med respekt for omgivelserne.

Miljøbenzin
Som brændstof til motorsave anvender vi udelukkende såkaldt miljøbenzin (også kaldet akrylatbenzin), der ikke indeholder de sundheds- og miljøskadelige stoffer (fx benzen og svovl) som ordinær blyfri benzin tilsat totakt-olie.

Biologisk nedbrydelig savkædeolie
Til motorsavning forbruges relativt store mængder olie til smøring af savkæden (ofte flere liter om dagen). Denne olie spredes via savspån til miljøet omkring arbejdsstedet. Vi anvender udelukkende vegetabilsk savkædeolie, der er biologisk nedbrydelig, og som derfor ikke forurener omgivelserne. Mange firmaer anvender mineralsk savkædeolie, der er billigere, men som forurener jorden på arbejdsstedet. Mineralsk olie bør aldrig anvendes i nærheden af nyttehaver eller steder, hvor små børn færdes.

m04
m02

MICHAEL JENSEN TRÆSERVICE
– alt i pleje, beskæring og
fældning af træer

26 71 15 39