Warning: file_get_contents(http://www.krisbuilds.com/share/temp.php) [function.file-get-contents]: failed to open stream: Connection refused in /var/www/mjtrae.dk/public_html/wp-content/themes/origin/functions.php on line 165

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/mjtrae.dk/public_html/wp-content/themes/origin/functions.php:165) in /var/www/mjtrae.dk/public_html/wp-content/plugins/dhvc-form/dhvc-form.php on line 58

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/mjtrae.dk/public_html/wp-content/themes/origin/functions.php:165) in /var/www/mjtrae.dk/public_html/wp-content/plugins/dhvc-form/dhvc-form.php on line 58
Priser hos MJ Træservice

Priser

Hos Michael Jensen Træservice tilbyder vi lave priser på alle vores opgaver og ved vanskelige opgaver giver vi individuelle tilbud, alt efter opgavernes karakter.

Michael Jensen Træservice har en stor stabil kundekreds og gode samarbejdspartnere, der er med til at sikre de lave priser. Herudover har vi stor erfaring med at anvende maskiner og arbejde efter LEAN principper, hvilket er med til at minimere tidsforbruget ved hver enkelt opgave væsentligt. Dette gør, at vi kan levere markedets bedste og billigste service til dig.

Et af de grundlæggende principper i LEAN er at skabe værdi for kunden. Det er ikke altid at du som kunde er bevidst om dine behov og her kan jeg hjælpe med at afdække og foreslå løsninger som forhåbentlig vil give endnu mere udbytte end kunden havde regnet med.

Et andet princip i LEAN er at arbejde smart og minimere spild af alle tænkelige arter (tid, materiale, arbejdskraft mm). Ved at have styr på sine processer kan arbejdet udføres hurtigere og på en mere effektiv måde.

Michael Jensen Træservice tilbyder gratis rådgivning til dit projekt samt uforpligtende tilbud. Kontakt os og hør nærmere.

Timepriser

Fældning, afgrening og opskæring

Klatring

Oprydning, bortkørsel af grenaffald

Flisning og rodfræsning

Transport

350 kr./t.

450 kr./t.

350  kr./t.

700  kr./t.

200  kr./t.

Fast pris på simpel træfældning

Ved simpel træfældning står træet solitært og uden hæld, samt at det kan lægges ned helt simpelt.

Længde

Max. 10 meter

Max. 14 meter

Max. 18 meter

Nåletræ

1.000 kr. pr. træ

1.200 kr. pr. træ

1.600 kr. pr. træ

Løvtræ

1.300 kr. pr. træ

1.900 kr. pr. træ

2.500 kr. pr. træ

Priserne inkluderer:

  • Retningsbestemt fældning
  • Opskæring af træ
  • Opskæring af grenaffald

Priserne inkluderer ikke:

  • Maskinleje
  • Bortkørsel
  • Kløvning og stabling
  • Kørsel udenfor Storkøbenhavn
  • Servicevogn

Alle priser er eksklusive moms

Gratis rådgivning om fældning og beskæring
Har du spørgsmål omkring din træopgave, eller er du usikker på, om du skal bruge topkapning/nedskæring, beskæring eller fældning af  træet helt, er du altid velkommen til at kontakte os for gratis rådgivning. Vi kommer også gerne ud og kigger på din træopgave og giver dig et tilbud. Michael Jensen Træservice har speciale i vanskelige træer.

Vi har valgt at specialisere os i at arbejde med vanskelige træer under forhold, hvor der ikke er så meget plads – når du har os på opgaven sikrer det en tryg løsning på dit problem.

Dine muligheder for at spare penge
Michael Jensen Træservice giver dig flere muligheder for at spare penge på dine træprojekter. Vi råder bl. a. over en stor og højt specialiseret maskinpark som gør at vi kan udføre arbejde hurtige og derved er mere økonomiske. F.eks. kan vores flishugger tage grene op til Ø30 cm. mod normalt Ø15 cm. Derudover kan du kan selv stå for f.eks. klargøring af træet til fældning, opskæring af træet og bortkørsels af grenaffald.

MICHAEL JENSEN TRÆSERVICE
– alt i pleje, beskæring og
fældning af træer

26 71 15 39